laptops

Op onze redactie werken zo'n 25 mensen met uiteenlopende achtergronden. Lijkt het je wat om onderdeel uit te maken van ons wetenschapsteam?

Wetenschapsredactie NTR
De crossmediale wetenschapsredactie van de NTR verzorgt diverse titels rondom wetenschap voor TV, radio en online. Wij werken aan het televisieprogramma De Kennis van Nu, dat iedere donderdagavond om 19.20 wordt uitgezonden op NPO 2, maar leveren ook bijdrage's aan het radioprogramma Nieuws & Co en De Ochtend op radio 1. Verder verzorgt de online redactie nieuws- en verdiepende artikelen voor op de website en dragen we bij aan de wetenschapsrubriek van radio1.nl. 

Er wordt regelmatig samengewerkt met verschillende wetenschapsprogramma's van de NTR, zoals Nieuwsuur. Ook vormen van samenwerking buiten onze omroep zoeken wij graag op.

Stage
Doorlopend hebben wij een groepje stagiaires op de redactie. Je kunt bij ons stage lopen zowel met een WO- als een HBO-opleiding. Voor het najaar van 2017 zijn we weer op zoek naar een aantal enthousiaste stagiaires. 

Ben je geïnteresseerd? Op dit moment zijn we op zoek naar een redactiestagiair Nieuws, een webredactiestagiair, een productiestagair en een TV-redactiestagair.

Vacatures
Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Over de NTR
De NTR is de publieke taakomroep voor informatie, educatie en cultuur met extra aandacht voor jeugd en diversiteit. De NTR maakt speciale programma’s voor alle doelgroepen: van Sesamstraat tot Nieuwsuur, van Schooltv tot Kunststof en Verborgen Verleden tot het Sinterklaasjournaal. Programma’s van de NTR inspireren en leveren een bijdrage aan de persoonlijke groei van mensen.